OVER RAMA SCHOONMAAKBEDRIJF

RAMA SCHOONMAAKMIDDEL

Rama schoonmaak bedrijf heeft ook met een eigen product op de markt genaamd “Rama”. Dit schoonmaak middel is uitstekend geschikt voor het reinigen van tegels en zijl.

Ingrediënten: gedenatureerde alcohol, waterstofperoxide, geraniol, limonene, plantaardige, geurstroffen, olieën, citroen

Onze werknemers zijn gepassioneerd met het schoonmaakwerk omdat wij de noodzaak van gezonde en frisse werkruimtes als de belangrijkste factor zien op de werkvloer. Dat is zichtbaar door het resultaat van ons werk.


ERVARINGEN MET RAMA SCHOONMAAKBEDRIJF

Bron: Facebook – Rama Schoonmaakbedrijf bedrijfs Pagina

“Nou heb ik dus echt alles al geprobeerd om dit weg te krijgen. Van het aller duurste schoonmaakmiddel tot keukenrol gedrenkt in schoonmaakazijn en dat een uurtje of 3 laten weken (ruikt de boven verdieping ook zo bedroefd lekker!) het werkte niet. Nou heb ik dus een goedje wat wel werkt. Pfff eindelijk goed schoon, en het ruikt ook nog eens lekker!.”

Bron: Facebook – Rama Schoonmaakbedrijf bedrijfs Pagina

“1 vloertegel geprobeerd gewoon om te kijken hoe of wat .Kijk naar dit resultaat dacht altijd dat ik goede vloerreiniger had maar zie het resultaat van jou spul.”